fbpx

Uendelighedstegnet

Idéen til at designe mit eget uendelighedstegnet kom fordi jeg elsker dette symbol. Symbolet kan så meget og leder tanker i retning af:  et liggende otte tal, to tre taller modsat hinanden og meget mere. Faktisk er uendelighedstegnet et matematisk tegn for uendelighed, derudover symboliserer det også uendeligt flow, manifestation, overflod, og balance og uendelig kærlighed i dit liv. Et livsbekræftende symbol alle kan gå med uanset køn og alder.

Jeg designede et mere buttede tegn med runde former – på det dette tidspunkt vidste jeg ikke helt endnu i hvilke smykkesammenhæng uendelighedstegnet skulle gå i. Men en ting vidste jeg, at det skulle bruges til armbånd og ikke halskæde. Ordene Stay Strong er graveret øverst på symbolet.

Det blev i løbet af en del år til 3 forskellige armbånd – 2 designs til voksne og et til babyen.

Uendelighedstegnet bliver også brugt til design af Ringen – ringen som min absolutte favorit smykker. Et stort uendelighedstegn bukket rundt om fingeren danner fingerringen.  Ordene Stay Strong er graveret på forsiden af ringen. Ringen findes i sølv og ægte 8 karat guld. Jeg valgte ikke, at ringen skulle være i forgyldt sølv, da forgyldningen ikke holder længe på grund af sæbe, håndvask og sved.

Viser alle 2 resultater