fbpx

Returnering

Stay-Strong.dk giver dig altid 30 dages fuld returret. Det vil sige at du indenfor 30 dage kan returnere og ombytte smykkerne til noget andet – eller vælge at få dine penge igen.

For at gøre brug af fortrydelsesretten skal du meddele os utvetydigt, at du ønsker at fortryde dit køb, f.eks. ved brev eller e-mail. Du kan ikke blot undlade at tage imod pakken eller lade være med at hente den på posthuset.

Udfyld formularen her på siden for at få tilsendt en returseddel. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du returnere varen i væsentligt samme stand og i samme mængde, som du modtog den. Da emballagen udgør en væsentlig del af varens værdi, vil det betyde, at varen ikke kan anses for returneret i væsentlig samme stand og mængde, hvis emballagen ikke medfølger. Du bærer risikoen for, at returvaren er forsvarligt emballeret. Du opfordres derfor til at gemme emballagen, til du er sikker på, at du vil beholde varen. Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på.

Du skal returnere varerne uden unødig forsinkelse og senest 30 dage fra den dato, hvor du har informeret os om, at du vil fortryde dit køb.

Stay Strong betaler for returfragten, udfyld venligst anmodning om returseddel i formularen her på siden hvorefter vi fremsender dig en retur pakkeseddel. Du benytter denne pakkeseddel til at sende varen ind til os. Husk altid at påføre tydeligt navn og adresse i din forsendelse, samt at årsag for returnering.

 

Stay Strong betaler returfragten som vi sender med post eller via mail. Ved at anvende den fremsendte pakkeseddel, er du også forsikret, såfremt pakken skulle gå tabt i posten. Returvarer sendes som postpakker via Post Danmark. Hvis du selv ønsker at stå for forsendelsen, skal du være opmærksom på at returnere varen som værdipakke, hvis varens værdi overstiger DKK 4.800. Herved er du som kunde også forsikret, såfremt pakken skulle gå tabt i posten. Hvis du i tilfælde af, at pakken går tabt, ikke har sendt den som postpakke/værdipakke, kan du ikke kræve erstatning af Post Danmark. Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Når du fortryder et køb, refunderer vi betalingen til din konto hurtigst muligt og senest 14 dage efter, vi har modtaget din meddelelse om, at du ønsker at fortryde. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller du har sendt os dokumentation for, at varerne er returneret.

Refusion sker normalt til det betalingskort, ordren er gennemført med.

Bytteret

Ønsker du at bytte en vare, du har købt, betaler Stay Strong returfragten som beskrevet ovenfor for første ombytning. Skal en vare byttes flere gange, f.eks. i forbindelse med forkert størrelse, betaler du selv fragten for efterfølgende ombytninger.

Hvis der er en prisdifference kontakter vi dig, så vi kan udligne udeståendet. Når den nye vare er afsendt, modtager du en e-mail med faktura og forsendelsesnummer hos Post Danmark. Med dette nummer kan du kan følge forsendelsen på www.postdanmark.dk.

Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte os på Stephanie@Stay-strong.dk eller på telefon 30 36 10 28.

Udfyldes for fremsendelse af returpakkeseddel

14 + 6 =