fbpx

Uendelighedstegnet Ringen

Ringen er det smykke der har størst betydning for mig. Ringen er så enkel i sit udtryk og du drømmer ikke om, hvor behagelig den er at have på fingeren. Indvendig er den blød med runde former. Jeg har tager aldrig min ring af fingeren. Jeg kan ikke undvære den, den betyder så meget for mig at have på hele tiden.

Da jeg sad med uendelighedstegnet i den buttede udgave, måtte jeg bare gøre den endnu større, der var et eller andet inde i mig, som ikke kunne slippe tanken om en mulig fingerring. En dag, hvor jeg sad og vendte og drejede det store uendelighedstegn mellem fingrene, fik jeg den bukket rundt og sat om fingeren. Jeg fik et kæmpe sug i maven – den længe efterspurgte Stay Strong ring skulle være et uendelighedstegn. Jeg troede den skulle have med hjerter at gøre. Jeg havde nu lavet Stay Strong ringen – ringen, som jeg ikke havde kunnet få til at falde på plads. Min fotograf viser mig senere hvordan skyggen af ringen, viser sig som et skyggehjerte på den underliggende overflade. Det rørte mig til tårer at se – så selv uendelighedstegnet har hjertet i sig – hjertet som startede Stay Strong konceptet.

Ringen er åben og du kan derfor justere ringen i størrelsen.