Miniature

Miniaturen er den nye kollektion i Stay Strong, den designede jeg i 2019. Vi er alle forskellige, nogen kan lide at gå med store smykker, andre vil hellere gå med mindre smykker. Personligt er jeg til begge dele alt afhængig af humør og tøj. Jeg savnede nogle mindre smykker i Stay Strong, og da flere henvendte sig og spurgte om jeg ikke kunne designe et mindre Stay Strong hjerte, var tiden inde. Designet af det store hjerte skulle danne grundlag for det mindre hjerte. Jeg ville være mit koncept tro og derfor skulle det mindre hjerte ligeledes have en gravering.

Jeg løb ind i store problemer efter jeg havde designet det mindre hjerte – ordene Stay Strong blev for småt og utydelige i hjertet. Derfor måtte jeg i 2019 tænke lidt ud af boksen og valgte, at graveringen skulle være et tegn som kunne associere til ordene Stay Strong. I den forbindelse fik jeg lavet et nyt logo, hvor det nye tegn er repræsenteret. Mit nye logo blev meget mere personligt og tegnet i hjertet giver derfor meget mening.

Lige efter designet hjertet, ønskede jeg også stjernen skulle designes i en mindre udgave – ligeledes med udgangspunkt i den store stjerne. Jeg elsker symbolerne hjertet og stjernen.

Viser 1–20 af 24 resultater