Mindestjernen

I 2015 mistede jeg min Far til kræften. Det hele startede med modermærkekræft som spredte sig og til sidst satte kræften sig på hjernen. Min Far forandrede sig, han blev lam i den ene side f kroppen og uden sprog. Dette påvirkede hele familien, at han blev så hjælpeløs. Til sidst opgav han krop og han tabte kampen. Sorgen kom væltende ind over mig og da bisættelsen og alt det praktiske var færdigt, kom der en tomhed. Jeg tog på værkstedet, da jeg kunne mærke jeg, via smykker, skulle bearbejde min sorg. Ingen på værkstedet eller kunder kunne se jeg var i sorg – og lige der fik jeg et behov for at designe et smykke til minde om min Far og med smykket derved kunne symbolisere, at jeg havde mistet en jeg har kær.

For mig var min Far blevet til en ny stjerne på himlen og derfor begyndte jeg at save en stjerne ud i en sølvplade. Den blev lidt skæv og anderledes – men det var lige netop denne stjerne der skulle være Mindestjernen.

Mindestjernen er til dig der har mistet en du har kær og er vigtigt for dig, at bære et smykke der symboliserer sorg, minde og kærlighed.

Viser alle 7 resultater