fbpx

Hjertet

Hele Stay Strong konceptet startede ved Hjertet, det hjerte som jeg designede uden at vide hvilken betydning hjertet ville få for mig og andre.

Min veninde havde fået konstateret uhelbredelig kræft og havde fået 3 måneder at leve i. Da jeg fik denne besked fra hende, var ikke i tvivl om, at hun skulle have dette hjerte i gave, men ikke uden ord. Jeg begyndte at skrive et kort, men startede hele tiden forfra – det var så svært at finde de rigtige sætninger og ord. Jeg ved stadig ikke, hvor ordene Stay Strong kom fra. Jeg skrev disse 2 ord på et stykke papir, disse ord føltes fuldkommen rigtigt til Tina. Tina var jo stærk i forvejen, men hun skulle forblive stærk med det der ventede hende på sygehuset. Jeg fik disse 2 ord graveret i hjertet. Hun blev så rørt, da hun modtog hjertet og vi snakkede om, at andre ligeledes kunne få glæde at hjertet med dette stærke budskab. Et budskab der altid vil minde en om at forblive stærk i de situationer der har været, er lige nu eller måtte komme. Tina tabte kampen mod kræften 14 dage efter hun modtog hjertet.

Jeg føler mig meget privilegeret over at have møde Tina. Hun var årsagen til, at jeg designede hjertet. Hjertet jeg nu kan glæde så mange mennesker med. Tak for det Tina.

Viser alle 2 resultater