fbpx

Uendelighedstegn Armbånd

Da armbåndet til baby blev set af mange, kom forespørgslen også til at lave dem til de voksne. I en del år sagde jeg nej til dette, da jeg synes symbolet var forbeholdt til babyen. Men da presset blev stort nok, gik jeg i gang med design.

Det første armbånd lavede jeg med læder – det lykkedes mig at holde fast i måden symbolerne kombineres med læder som de andre armbånd i Stay Strong konceptet. Læderet kunne også her gå igennem symbolet og danne et flot armbånd. Med dette udseende kan armbåndet både bruges til ham og hende og derfor blev navnet ”unisex armbånd”. Armbåndet findes i sølv, forgyldt sølv og rosé forgyldt sølv og vintage læderet findes i 2 farver – grå og brun. Låset er en klaplås hvor du selv justerer længden af armbåndet.

For nogle år siden blev jeg betaget af, at kæder skulle indgå i mine smykker, så armbåndene ikke kun kan købes med læder. Derfor synes jeg armbåndet med uendelighedstegnet var det bedste valg til at sætte kæde på. Kæden på armbåndet går 3 gange om håndleddet, derved sker der en harmoni mellem symbolet og kæden.

Armbåndet med kæden findes i sølv, forgyldt sølv og rosé forgyldt sølv.

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.