fbpx

Tinas historie

af maj 28, 2019Historie

Tina fandt og fik alt hvad hun havde ledt efter i livet: et dejligt job, 
en bolig og en mand hun elskede og som elskede hende. 
Det eneste Tina ikke fik, var et langt liv.

MØDET MED TINA

Jeg mødte Tina gennem en af mine bekendte, Tonny. De havde mødt hinanden i 2009, deres forhold havde udviklet sig hurtigt, og der gik ikke lang tid før Tina og hendes datter, trods skepsis, flyttede ind hos Tonny.

ET HELT SPECIELT FORHOLD

Tina og Tonnys kærlighed var speciel, unik og meget smuk. Tina fandt med Tonny sin indre ro. Da Tonny efter Tinas død skulle fortælle mig om deres forhold sagde han:

”Vi var kun kærester en dag af gangen. Hver aften spurgte Tina eller jeg hinanden, om vi skulle være kærester igen næste dag. Det gjorde, at vores forhold aldrig blev en vane og bestemt ikke en selvfølge. Vi ville være kærester på ny, hver dag”.

Tonny forklarer at bl.a. denne seance styrkede deres forhold enormt og gjorde det til noget helt specielt.

TINA – EN UNIK PERSONLIGHED

Tina var sjov, kærlig og spontan. Samtidig var hun en livsnyder; hun var et af de mennesker, der bare ville have det bedste ud af livet. Et godt eksempel på Tinas måde at leve på gav sig til udtryk når hun spiste æg. Her spiste hun selvfølgelig kun blommen, da det hvide ikke smagte af noget.

Tina gik ikke på kompromis med livet, ej heller med det hun ønskede at opnå med det. Hun satte sig mål og kæmpede for at opnå dem. Hun havde altid noget hun søgte og stræbte efter; det rette job, det rette sted at bo og den rette mand at dele livet med.

Tonny viste sig at være indgangen til hvad Tina søgte. Hun tog hypnoseterapeut uddannelsen og blev i 2011 en del af Tonnys virksomhed (hypnoseklinik). Tina elskede sit arbejde. Hun elskede at arbejde med mennesker og give andre mennesker en positiv forandring/oplevelse igennem hypnoterapi.

Tina evnede at få det bedste frem i de mennesker, hun mødte, både på det arbejdsmæssige og på det private plan. Tinas positive væsen kunne ikke andet end at have en smittende effekt på de mennesker, hun mødte på sin vej. 
Kærlighed til medmennesker og til livet var de nøgleord Tina efterlevede.

DIAGNOSEN

Tina fik konstateret livmoderkræft 1 april 2011. Herefter fulgte operation og kemobehandlinger. I november 2011 modtager Tina den barske besked om, at kræften har bredt sig og at hun kun har 2 måneder tilbage at leve i. Denne barske besked ville have slået mange ud, men ikke Tina.

Hun sagde tværtimod:
”Hver dag lever jeg som om det var min sidste dag. Jeg vil rette op på ting, som jeg har gjort forkert, sige de ting der skal siges eller længe skulle have været sagt. Jeg har modtaget en gave, en gave pakket ind i en kræftsygdom, en gave jeg værdsætter højt og som jeg uden denne indpakning, nok ikke havde forstået budskabet af”.

Tina fandt og fik alt hvad hun havde ledt efter i livet: et dejligt job, en bolig og en mand hun elskede og som elskede hende.

TINAS SIDSTE ORD

Tinas kamp mod kræften endte den 27. februar 2012. Hun blev kun 42 år gammel.

Tina afsluttede sin kontakt med omverdenen 10 dage før hun døde, med dette opslag:

”Kære venner…..

Nu er det på tide at sige et STORT tak til alle Jer, som har støttet mig igennem de seneste mange måneder her på FB. Mange af Jer har jeg jo også snakket med, holdt bryllup med, haft besøg af, rejst med, chattet og mailet med.

Uden Jeres støtte var det ikke gået, men nu har fysikken overhalet mine intentioner indenom. Jeg er kommet på rekreation på Haderslev Hospice. Lægerne har for længst givet op og nu ser min krop også ud til at gøre det.

Tak for Jeres fantastiske indslag, opløftende ord, rørende dybe mails, vedholdende bidrag af positiv energi, tanker og ord og SÅ meget mere. Jeg håber bare, at I alle vil rykke lidt tættere sammen, sige de ting der er vigtige til hinanden og være HER og NU. Tak for alt!”.