fbpx

Stjerne Armbånd

Der kom efterspørgsler om at bære Mindestjernen uden hjertet. Jeg lyttede og derfor kom der et armbånd med kun Mindestjernen. Den første stjerne jeg designede, har ikke ordene Stay Strong på forsiden, men det skulle denne Mindestjerne have. Ligesom hjertearmbåndet har læder der går igennem Hjertet – skulle Mindestjernen også have læder der skulle gå igennem stjernen. For at stjernen ligger fint, skulle læderet går modsat gennem stjernen. Læderet er vintage og derfor af højeste kvalitet.

Mindestjernen fås i både sølv, forgyldt sølv og rosé forgyldt sølv. Læderet findes i 2 forskellige farver – sort og brun. Låset er en klaplås i oxyderet sølv og du justerer selv længden af læderet.

Hjertearmbåndet med Mindestjernen er et smukt armbånd som adskiller sig fra andre armbånd. Et armbånd som fylder en del på håndleddet. Armbåndet viser styrke og mod til at vise sorg. Som tiden går efter vi har mistet, vil den dybe sorg blive erstattet med gode minder om den vi har mistet. Minder som vi aldrig ønsker at glemme og derfor ønsker jeg med dette armbånd, at vi mindes den vi har mistet.

Hjerterne findes i sølv, forgyldt sølv og rosé forgyldt sølv. Mindestjernen findes kun i sølv, da jeg personligt synes sølvstjernen matcher alle hjerterne. 

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.