fbpx

Miniature ringe

Jeg har længe villet designe en ring mere til Stay Strong kollektionen. Jeg elsker fingerringe og går altid med flere ringe. Men idéerne kom ikke lige til mig – men så skete der noget i sommeren 2020. Pludselig en dag så jeg i min fantasi en stjerne og hjerte ring på min finger – billederne ville ikke slippe mig og jeg måtte i gang med design.

Jeg var ikke i tvivl om, at miniature hjertet og stjernen skulle være med på ringene. For at give lidt balance, valgte jeg en kugle som en del også skulle være på ringen. Det giver en flot afsluttende harmoni i ringene. Der er ingen spidse ender på ringene der generer, de er vildt bløde og lette at gå med. Ligesom som min første Stay Strong ring er min hjertering aldrig af min finger.

Miniature ringene findes i 2 udgaver. En ring med et hjerte og en ring med stjerne. De findes i 2 størrelser – en S/M og L/XL. Ringene er i sølv og ægte 8 karat guld.

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Du justerer selv størrelse ved at udvide dem til den ønskede størrelse – der er meget nemt at gøre. Kender du fingerstørrelse ved bestilling, er du velkommen til at skrive den i kommentarfeltet, så udvider jeg ringen for dig.