fbpx

Miniature Armbånd

Ved mine andre Stay Strong armbånd er symbolerne sat sammen med læder. Miniature armbåndene skulle være uden læder. Hele armbåndet skulle være i ægte sølv. Det var vigtigt for mig, at armbåndet ikke kunne dreje rundt om håndleddet. Armbåndene blev derfor designet som i en oval facon, ligesom vores håndled jo også er. For at kunne tage et ovalt armbånd på, skal det være en åben bøjle. Det betyder også, at enderne der skal hen over håndleddet ikke må være skarpe. Jeg havde brug for 2 afsluttende elementer. Hjertet med en kugle virkede så elegante da loddede disse på.

Men det stoppede ikke ved hjerte armbåndet. Jeg ville også lave et stjerne armbånd med kuglen, så jeg derved havde hele sæt.

Flere idéer til armbånd kom til. Jeg designede også et armbånd uden kugle, hvor den er ende er et hjerte og den anden ende en stjerne. Åbninger ved dette armbånd er anderledes end armbåndene med hjerte- og stjerne og kuglen.

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Somme tider kan det være svært at vælge om det er hjertet eller stjernen du ønsker, specielt når det skal gives som gave. Det er løst ved at jeg på nogle af disse armbånd har både hjertet og stjernen samlet i et armbånd.