fbpx

Miniature Halskæde

Miniature hjertet er et smukt lille hjerte der passer til alle. Et hjerte som tager udgangspunkt i det store Stay Strong hjerte. Hjertet er elegant at se på og med det flotte tegn som er indgraveret viser den styrke, selvom den er lille.

Miniature stjernen fik sin helt egen historie i 2020. Jeg så pludselig denne lille stjerne som et stjerneskud, da jeg designede stjerneringen. Du er stjernen i dit og andres liv, en tekst som siger så meget. En perfekt gave til hende som er stjernen i dit liv. Det kan være din datter, din Mor, din søster og en god veninde, en kollega og så mange andre der skal vide, at de er stjernen.

Hjertet og stjernen findes i sølv og forgyldt sølv. Den kan købes med en flot kæde som matcher hjertet og stjernen. Kæderne har jeg valgt jeg 4 forskellige længder – 42 cm, 45 cm, 50 cm og 60 cm. 

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Jeg bruger ofte både hjertet og stjernen sammen på en kæde – derved har jeg begge budskaber af symbolerne med mig om halsen – og tænker ”dobbelt styrke”. Jeg kan selv vælge om jeg ønsker tegnene i smykkerne, begge skal være foran eller bagved – eller en blanding.