fbpx

Manchetknapper

Ideen til manchetknapper kom faktisk fordi min veninde skulle giftes. Hun havde over en længere perioden ledt efter en ”morgengave” til hendes kommende mand. Hun spurgte mig til råds om en idé eller om jeg kunne designe en speciel smykkegave til ham. Jeg fik så ideen til manchetknapper med ordene Stay Strong indgraveret. Det gav mening for mig, fordi lige netop symbolet til ham jo er en cirkel og mange manchetknapper jo også ofte er runde. Den idé synes min veninde godt om og jeg gik i gang med designet og besluttede at de skulle indgå i kollektionen Cirklen.

Personligt synes jeg det må være den perfekte gave. Den kommende mand skal være Stay Strong sammen med sin kommende kone. En lidt anderledes inspiration end jeg plejer at have, for dette smykke.

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Manchetknapperne har indgraveret ordene Stay Strong i begge manchetknapper. De er i massivt sølv og meget flot og anderledes i design.

Manchetknapperne kan ligeledes bruges til konfirmanden på den store dag.

Mænd har også udfordringer – og har brug for at mindes ordene Stay Strong. Nogle mænd er ikke til smykker om halsen eller på armen, her kan manchetknapperne så gives  med fordel.

Manchetknapperne findes kun i blankt sølv.