Vælg en side

Hjerte Vedhæng

Hjertevedhænget var det allerførste Stay Strong smykke jeg designede. Derfor vil hjertevedhænget altid vil være mit ”barn”.

Efter min veninde modtog hjertet gik i gang med at støbe flere hjerter. I påsken 2012 havde jeg lavet 7 hjerter. På mit daværende værksted på Krusmølle var der mange besøgende i påsken. Jeg fortalte historien om Tina og hjertet. Jeg solgte alle 7 hjerter på 2 dage. Den sidste kunde sagde til mig ” jeg tror ikke du ved hvad du har sat gang” – nej det vidste jeg ikke, men det ved jeg godt i dag. Jeg ved også, at min historie var afgørende for designet af hjertet. Jeg har været døden nær, ligget næsten 5 uger i koma og haft nærdødsoplevelser. Jeg overlevede – min veninde tabte kampen, hun var også billedet på min egen styrke, min egen kamp tilbage til livet igen.

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Hjertet er i massivt sølv og med en diameter på 2,5 cm – hjertet fylder og vejer lige præcis det, som giver mening for at hjertet også manifesterer og giver mening sammen med ordene Stay Strong.

Hjertet findes i sølv, forgyldt sølv og rosé forgyldning. Hjertet kan sættes på lædersnor i forskellige længder eller på en lang flot kæde i forskellige længder.