fbpx

Hjerte Vedhæng

Hjertevedhænget var det allerførste Stay Strong smykke jeg designede. Derfor vil hjertevedhænget altid vil være mit ”barn”.

Efter min veninde modtog hjertet gik i gang med at støbe flere hjerter. I påsken 2012 havde jeg lavet 7 hjerter. På mit daværende værksted på Krusmølle var der mange besøgende i påsken. Jeg fortalte historien om Tina og hjertet. Jeg solgte alle 7 hjerter på 2 dage. Den sidste kunde sagde til mig ” jeg tror ikke du ved hvad du har sat gang” – nej det vidste jeg ikke, men det ved jeg godt i dag. Jeg ved også, at min historie var afgørende for designet af hjertet. Jeg har været døden nær, ligget næsten 5 uger i koma og haft nærdødsoplevelser. Jeg overlevede – min veninde tabte kampen, hun var også billedet på min egen styrke, min egen kamp tilbage til livet igen.

Hjertet er i massivt sølv og med en diameter på 2,5 cm – hjertet fylder og vejer lige præcis det, som giver mening for at hjertet også manifesterer og giver mening sammen med ordene Stay Strong.

Hjertet findes i sølv, forgyldt sølv og rosé forgyldning. Hjertet kan sættes på lædersnor i forskellige længder eller på en lang flot kæde i forskellige længder.