fbpx

Stjerne til hjertearmbånd

Mindestjernen er et symbol på at have mistet en du har kær. Mindestjernen er designet til at bære sammen med hjertearmbåndet. Mindestjernen lægger sig som en kapsel hen over hjertet – hjertet som bærer ordene Stay Strong. Uanset om du lige har mistet eller om det er længere siden, vil ordene Stay Strong betyde meget for dig. Hjertearmbånd i kombination med mindestjernen giver et stærkt og smukt udtryk som sjælden ses.

Jeg havde slet ikke forstillet mig, hvilken stor betydning det ville have for mig at gå med mindestjernen – jeg føler mig dedikeret til mindestjernen som et tegn på sorg og minder til den jeg har mistet.

Jeg har også en Mindestjerne liggende på bordet i mit kontor – så ser dagligt på stjernen og mindes dem jeg har mistet. Inden jeg designede Mindestjernen, gik jeg ofte ud om aftenen og så på stjerner og snakkede til min Far. Nu kan jeg mindes og snakke til ham hele tiden ved at se mindestjernen på mit bord. Jeg rører også ofte ved stjerne – det giver mig ro.

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.