fbpx

Hjerte Øreringe

Da jeg fik ideen til Stay Strong øreringene, tegnede jeg det indvendige hjerte af hjertevedhænget på et stykke papir. Jeg arbejdede videre på øreringene og da jeg havde graveret Stay Strong i øreringene, blev de så tunge. Jeg forstod ikke hvorfor. Øreringene vejede ikke ret meget og alligevel virkede de så tunge at have i ørerne.

Jeg prøvede dem over nogle uger, men det samme skete hver gang. De var for tunge. Da jeg så en dag så mig i spejlet, kunne jeg pludselig se hvad det var i vejen. Jeg havde graveret Stay Strong ordene i begge øreringe og det var det de føles så tunge.

Selvfølgelig tænkte jeg. Stay skulle stå i det ene øre og Strong i det andet øre. Og igen skulle budskabet kunne ses af andre. Og derfor skulle Stay stå i højre øre og Strong i venstre øre. Når andre ser dem i ørene på en anden, kan de læse budskabet – budskabet er let læseligt fra den ene side til den anden side af hovedet. En slags flow fra det ene øre, over hovedet, og hen til det andet øre. Nu fik øreringen endelig den mening jeg ønskede. Og nu virkede de ikke længere tunge, men lette.

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Hjerterne er flotte og elegante, når de er sat på runde creoler, men også flotte når de bliver sat på en ørestik. Man kan derved nemt skifte mellem hængeøreringe og tætsiddende øreringe.