fbpx

Hjerte Armbånd

Mange kunder efterspurgte et armbånd med hjertet. Jeg arbejdede på mange forskellige idéer og designs, det vigtigt for mig, at jeg får den helt rigtige mavefornemmelse. Hjertevehænget er stort og det skulle hjertearmbåndet også være. Jeg var ikke i tvivl om, at hjertet til armbåndet skulle have nøjagtigt samme form som hjertevedhænget. Når hjertet er stort, kræver det også et solid læderbånd til at holde hjertet på plads.

Jeg brugte hjertevedhænget og savede øsken til lædersnor af, prøvede meget frem og tilbage, da hjertet skulle sidde godt på læderet og ikke fare rundt om håndleddet. Mange armbånd har det med at ”vedhænget” drejer rundt og falder på indersiden af håndled. Det er tyngdekraften det gør dette. Det var vigtigt for mig, at dette ikke skete, da budskabet Stay Strong altid skal være synligt for dig og andre. Endelig fandt jeg løsningen ved at lave en bred øsken på bagsiden af hjertet, som passede til den flotte læderrem jeg havde fundet. Hjertet skulle ligeledes holdes på plads og det kunne ske ved at 2. omgang af læderet gik ned igennem hjertet og en 3 omgang af læderet for at give en god harmoni i hjertearmbåndet.

Hjertearmbåndet findes i sølv, forgyldt sølv og rosé forgyldning. Læderremmen findes i sort, rød og brun.

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.