fbpx

Cirkle Halskæde

Symbolet cirklen har givet så meget mening for mig, at anvende i forbindelse med et smykke til ham – en stærk symbolik på en maskulin måde.

Stay Strong halskæden består af en sølvcirkel sat på en lædersnor. Stay Strong er indgraveret på nederste del af cirklen, derved kan alle læse ordene når halskæden bæres om halsen. Cirklen halskæden findes i 3 forskellige størrelser, small, medium og large. Ønskes en anden længde laver jeg gerne dette. Skriv venligst en mail til mig.

Halskæden klæder de fleste mænd, nogle ønsker halskæden skal sidde i halsudskæringen, andre bærer den hellere i en længere udgave. Begge dele er pænt. Cirklen er i massivt sølv og har derfor også har en vis tyngde som svarer til det stærke budskab der ligger i ordene Stay Strong.

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Sølv kan få forskellige udtryk, blandt andet med forskellige overfladebehandlinger. Halskæden findes derfor både i det blanke sølv og mat sølv, hvor sølvet er gjort mat med en matteringssvamp. Dette giver sølvet en mere rolig overflade og udtryk og ordene Stay Strong står stærkere frem. Det er en smagssag om valget skal være blankt eller mat. Min oplevelse er, at de fleste mænd ønsker at have cirklen i mat sølv.