fbpx

Cirkel Armbånd

Efter designet af halskæden, arbejdede jeg på et armbånd. Armbåndet sidder som et ur, ikke for stramt ej heller for løst, på armen. Læderarmbåndet består af to læderdele der krydser hinanden i cirklen. Denne krydsning gør, at cirklen bliver synlig og holdes på plads af læderet. Selve armbånd lukkes med en stærk magnetlås, som ikke bare kan gå op og derfor ikke falder af armen.

Det var vigtigt for mig, at budskabet Stay Strong kunne læses, derfor valgte jeg at indgravere Stay på den ene side af cirklen og Strong på den modsatte side af cirklen. Læderet rammer ikke graveringen og derfor ses ordene tydeligt på armbåndet.

Armbåndet klæder alle mænd der ønsker et maskulint udtryk og et armbånd der fylder på armen. Cirklen findes i blankt sølv og mat sølv.

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Sølv kan få forskellige udtryk, blandt andet med forskellige overfladebehandlinger. Halskæden findes derfor både i det blanke sølv og mat sølv, hvor sølvet er gjort mat med en matteringssvamp. Dette giver sølvet en mere rolig overflade og udtryk og ordene Stay Strong står stærkere frem. Det er en smagssag om valget skal være blankt eller mat. Min oplevelse er, at de fleste mænd ønsker at have cirklen i mat sølv