Baby armbånd

Jeg ønskede også at designe et smykke til den nyfødte, som også kunne bruges i mange år. Da jeg havde designet uendelighedstegnet, var jeg ikke i tvivl om, at dette skulle bruges til et babysmykke. Jeg arbejdede i længere tid med uendelighedstegnet og design til et armbånd til babyen. En perfekt gave til for eksempel barnedåb – en gave hvor barnet altid vil mindes om de stærke ord som Stay Strong er, samtidig med et flot armbånd til evigt minde.

Jeg synes bestemt også, at babyarmbåndet og Stay Strong ringen er perfekt som Mor og Barn gave efter fødslen. Begge smykker er et uendelighedstegn som forbinder Moderen og barnet i et fælles symbol med ordene Stay Strong. En gave der aldrig forgår.

Børn under 3 år må ikke gå med smykker med smådele og hvor der er lim indblandet, derfor skulle babysmykke have dette hensyn. Jeg ønskede ligeledes, at armbåndet kunne bæres efter det 3. år ved at udskifte kæden med læder, hvis det skulle være et ønske for barnet. Derfor jeg valgte jeg, at kæden let kan udskiftes med læderet og læderet kan købes som tilbehør. Læderet er ruskind som er et blødt læder. Denne findes i både brun og sort.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.