Stay Strong – Sangen

af maj 28, 2019Nyheder

Nigel Ray Beck er sanger, sangskriver og producer. Han har som kunstner ry for altid på den ene eller anden måde at formå at fange sit publikums opmærksomhed.

MIT MØDE MED NIGEL RAY BECK:

Nigel Ray Beck købte i 2014 Stay Strong halskæden til sig selv og Stay Strong halskæden til sin kone på mit værksted på Krusmølle. Jeg var selv på værkstedet den dag og havde derfor mulighed for at tale med ham. Jeg fortalte ham om min egen historie, rejsen med Stay Strong og selvfølgelig budskabet bag smykkerne.

SANGTEKSTEN – STAY STRONG

Nogle uger efter Nigel Ray Becks besøg på mit værksted på Krusmølle, modtager jeg en mail fra ham. I denne skrev han, at Stay Strong smykkernes historie havde rørt ham dybt og at han havde skrevet en sang om det stærke budskab bag Stay Strong. I mailen havde han vedhæftet den sangtekst, han havde skrevet. Jeg læste teksten og blev dybt rørt. Senere kom selve live sangen – sådan en smuk sang. Nigel Ray Beck arbejder, ligesom mig, i følelser, hvilket kommer meget til udtryk i hans musik.

Stay Strong budskabet går igen i sangen:

“Thinking about you – Stay Strong
When you ain’t feeling tough – when the road is rough
I am right here for you”

–      Nigel Ray Beck     –