Til ham

Tilbage

Smykker til ham

Flere kunder havde over en længere periode efterspurgt et herresmykke. Min inspiration til cirklen som symbol til herresmykket kom, da jeg sad og arbejdede med en sølvring. Den passede ind i samme lædersnor som blev brugt til hjertet, men det viste sig yderligere, at den også vejede det samme som hjertet.

Pludseligt gav det mening. Cirklen skulle bruges til smykker til manden

Cirklen er et symbol på totalitet og helhed men ses også som symbol på selve livet. Cirklen i sig selv er en form uden egentlig begyndelse og ende, hvorfor den ofte ses som symbol på noget evigt. Der er både noget fuldendt og noget tvetydigt over cirklen. En lukket kreds leder altid mine tanker hen mod noget evigt og uendeligt, men samtidig mod noget afsluttet. Stay Strong cirklen symboliserer din helt egen historie fyldt med livsændrende oplevelser, der på en eller anden måde har udfordret din styrke. Cirklen samler og favner denne historie.

Tilbage

?
?

Stay Strong bruger cookies

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold samt til, at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med annonceringspartnere og analysepartnere.