mini-logo-34x29

FACEBOOK OG INSTAGRAM

Stay Strong bruger både Facebook og Instagram til at nå ud til sine kunder.
Brugen af de sociale medier gør det muligt at kommunikere med kunderne på en let og uformel måde.

Facebook og Instagram

facebook-karin

STAY STRONG OG FACEBOOK

Stay Strong har været aktiv på Facebook siden 2012 og Facebook er i dag Stay Strongs største informationsmedie.

Med over 20.000 følgere på Facebook siden, er der mange at skrive til. Jeg nyder at lave opslag og føler at kunne nå ud til mange forskellige mennesker igennem mine opslag. Mange af mine følgere er meget aktive på siden, de deler deres historier, sender billeder af dem selv med Stay Strong smykker osv.

Jeg har samtidig også bemærket, hvordan følgerne på siden ofte formår at hjælpe hinanden hvad end det drejer sig om pris, materialer, ris, ros eller noget helt andet.

Facebook bruges også til tider til, at delagtiggøre mine følgere i spørgsmål jeg har brug for at få svar på. Jeg bruger også siden til at lave konkurrencer, hvor mine følgere kan vinde et Stay Strong smykke.

Efter at jeg aktivt bruger Facebook, forstår jeg hvor mange personer, der har en historie, de gerne vil fortælle. Det rører mig altid dybt, når jeg læser disse historier. Det får mig til at tænke på, at behovet er stort og at der, på baggrund af budskabet bag Stay Strong smykkerne, er mange der ønsker sig et sådant smykke.

KONKURRENCER

Ved at lave konkurrencer, er der hver gang en, der vinder et smykke og jeg glædes over at kunne glæde en følger med et smykke.

Svarene på beskeder og opslag på Facebook:

Jeg besvarer alle interne beskeder selv og gerne inden for nogle timer. Alle kommentarer i opslagene ”liker” eller besvarer jeg selv, så hurtigt som muligt.
Jeg føler mig meget privilegeret over, at så mange har lyst til at følge Stay Strong.

Mine følgere skriver:

”Min nye gave fra min mand betyder mere end ord kan beskrive. Den minder mig på alle måder om at holde hovedet højt. At “stay strong”, når hverdagen er lidt grå, når der ikke er timer nok, når tiden går i stå, og når tårer triller sagte når tankerne går i ring. Denne ring bringer lys frem på de mørke dage. Tak for det smukke symbol, som vi alle hver især fylder med den energi vi netop har brug for”

”Flot smykke med styrke, tag det på og mærk efter, jeg bærer det dagligt og føler, at det hjælper mig til at rette ryggen”.

”Vi har alle oplevet en svær tid eller lever med det svære til hverdag. Det er faktisk utroligt hvad 2 så forholdsvis små ord sætter i gang af tanker. På den måde ser man selv ordene flere gange om dagen og kæmper videre”.

Læs flere historier på Facebook HER

Stay Strong og Instagram:

Instagram bruges primært til at vise Stay Strong ”bag scenen”. På Instagram bliver billeder fra min hverdag på værkstedet og fra kontoret, hvor online bestillinger ordnes og pakkes, lagt op. Men Instagram byder også på mange andre gode billeder af Stay Strong.

>Gå direkte til Instagram HER

?
?

Stay Strong bruger cookies

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold samt til, at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med annonceringspartnere og analysepartnere.