TV-udsendelserne ‘Kaffe med Kurt’ var i mange år det mest sete og populære program på TV SYD. Mange af indslagene bygger på menneskelige historier.

I 2012 var jeg med i Tv-syd´s udsendelsen. Det var en spændende dag, selvom udsendelsen kun varer 12 minutter – tog det næsten en hel dag at optage.

Der blev filmet hjemme, i haven, ved stranden, ved søen og ikke mindst på mit værksted. Stay Strong hjertet var næsten kun lige gået i luften da der blev filmet.

Filmen fortæller om min rejse efter sygdom og koma. Jeg har stadig brug for at passe på mig selv og sætte grænser i forhold til de begrænsninger jeg har. Jeg finder hele tiden nye metoder der hjælper mig, de metoder jeg brugte dengang, har ændret sig i takt med, at jeg ændrer mig og får større indsigt.

Det glæder mig, at i vil se filmen.

Filmen kan også ses på TV Syds hjemmeside her: https://www.tvsyd.dk/nyheder/23-11-2012/1930/kaffe-med-kurt-karin-cortsen?v=0_otl7idtk&autoplay=1#player