Glæden ved at hjælpe

af maj 28, 2019Historie

Jeg mener, at selv en lille hjælp kan gøre en stor forskel. Derfor har jeg valgt at donere til forskellige foreninger og føler en stor glæde ved at kunne gøre dette. 
Herigennem føler jeg, at mine donationer kan gøre en forskel.

At donere til organisationer, hvor pengene går til forskning, hvor vi kan bekæmpe de forfærdelige sygdomme så mange mennesker rammes af nu til dags, er noget jeg lægger stor vægt på at kunne gøre. Det samme gør sig gældende, når pengene går til at sikre børns rettigheder. Ved at donere, føler jeg, at budskabet bag Stay Strong smykkerne og det at hjælpe på en eller anden måde forbindes med hinanden.

MINE DONATIONER

Allerede da min kollektion udelukkende bestod af Stay Strong hjertet, valgte jeg, for hvert solgt halssmykke, at donere 100 kr. til Børns Vilkår og til foreningen Tidslerne. 
Siden 2015 har jeg valgt at donere sporadisk til Kræftens Bekæmpelse samt kampagner såsom Knæk Cancer og Støt Brysterne. 
Min donation har her ofte været i form af auktion af smykker på www.Lauritz.com. For mig har det været vigtigt, at overskuddet ubeskåret ville gå til den valgte organisationen eller kampagne. 
En del af min donation består også i at betale for annoncer i forskellige foreningsblade. Her er annonceprisen med til at give penge til foreningen.

MINDET OM TINA

Jeg har valgt at have en fast donation hvert år, hvilken er til foreningen Tidslerne. Tina, min veninde, som fik det allerførste Stay Strong hjerte i 2012, var meget aktiv i denne forening. Tidslerne er en forening for kræftpatienter i alternativ behandling og som Tina kaldte den – et livsbekræftende fælleskab.

Du kan læse mere om de foreninger og organisationer jeg støtter her:

Kræftens Bekæmpelse: www.cancer.dk
Tidslerne: www.tidslerne.dk
Børns Vilkår: www.boernsvilkar.dk