Foredrag

af maj 28, 2019Foredrag

Det er helt utroligt når jeg tænker tilbage på hvordan og af hvilke veje mulighederne er kommet og kommer til mig. Muligheder der får og har enorm betydning for mig som person og for Stay Strong.

OPKALDET DER FIK EN ENORM BETYDNING

 I 2014 blev jeg ringet op af en af mine følgere på Facebook. Jeg blev spurgt om jeg var interesseret i en annonceplads på en plakat der omhandler Chris MacDonalds foredrag ”You turn”. 
Jeg valgte selvfølgelig at købe en annonceplads på hans plakat. Cirka 3 uger senere blev jeg, af samme person, spurgt om jeg havde lyst til at holde et foredrag om Stay Strong i forbindelse med Chris MacDonalds foredrag.

CHRIS MACDONALD OG STAY STRONG

Chris MacDonald er i dag en af Danmarks mest anerkendte foredragsholdere. Hans måde at fortælle på er gribende og helt unik hvilket gør hans foredrag til noget helt specielt og meget lærerigt. Chris MacDonald bruger ofte ordene Stay Strong både når han signerer sine bøger og i sine foredrag.

FOREDRAGET – ”YOU TURN”

I foredraget ”You Turn” i Rudkøbning 2014, fortalte Chris MacDonald, meget beskrivende om sin personlige historie med depression. 
Jeg kunne nikke genkendende til mange af hans beskrivelser. I pausen var det så min tur til at fortælle historien om mit eget liv og om min rejse med Stay Strong smykkerne og hvordan denne bliver en vending i mit liv. Jeg havde før foredraget været nervøs for hvordan det skulle gå, da jeg aldrig havde stået på en scene før. Der havde ikke været grund til at være nervøs og det var en helt fantastisk oplevelse at stå i 20 min og fortælle om noget, der har så stor betydning for mig. 
Jeg kunne, i mit foredrag, referere til noget af det Chris Macdonald tidligere havde nævnt. Medens jeg talte, fik jeg øje på Chris MacDonald som stod i det venstre hjørne af rummet og nikkede til det, jeg sagde. 
Efter mit foredrag gik Chris MacDonald atter på scenen og fortalte om, hvordan vi kan arbejde med os selv og vores vaner for at opnå et sundere liv. 
I denne del af foredraget nævnte han mig og Stay Strong 2 gange. Efter foredraget fik jeg mulighed for at tale med Chris MacDonald og også dette var for mig en lærerig og unik oplevelse.