Smykkekunstner Karin Judith

mini-logo-34x29

HISTORIEN BAG STAY STRONG

Vi hører ofte folk sige, at der er en mening med alt hvad der sker i vores liv!
Men når svære situationer opstår, er det ofte svært at forstå,
hvordan der kan være en mening med netop disse.
I nogle situationer kan det være svært, at finde styrken til at
kæmpe og komme videre.

Historien bag Stay Strong

MIN SVÆRE TID

Historien starter, da jeg i 1996 havde en meget svær periode, hvor jeg bl.a. blev lagt i kunstig koma i 5 uger. Herefter havde jeg svært ved at fungere, jeg led af angst, depression og havde svært ved at have 2 bolde i luften på samme tid. Dette betød, at jeg ikke kunne vende tilbage til mit job som IT medarbejder.
> Læs hele min historie HER

TINGENE VENDER

Jeg har ikke altid været kreativ, det er først i 1998 at jeg finder ud af, at jeg faktisk kan noget med mine hænder. Jeg var allerede på daværende tidspunkt fascineret især af smykke verdenen, hvorfor jeg valgte at tage et 2-årigt kursus, hvor jeg lærte om lodning, slibning osv. Smykke produktionen blev mere og mere min måde at udtrykke mig på.
Jeg arbejder i følelser, og det at designe virker til at have en helende virkning på mig som person. Som smykke designer knytter jeg altid bånd til de mennesker som jeg designer for.

DET FØRSTE HJERTE

I foråret 2011 bliver min veninde, Tina, meget syg af kræft. I december 2011 designer jeg et massivt sølvhjerte. Hjertet havde en enorm stor betydning for mig, men jeg havde svært ved at beskrive præcis hvad dets betydning var. I januar 2012 designer jeg Tinas vielses ring, da hendes kæreste og hende vil nå at blive gift, inden hun bliver alt for syg.
I det øjeblik hvor Tina ringede og fortalte mig, at hendes situation var forværret, vidste jeg ikke blot hvem, der skulle have det sølvhjerte, jeg havde designet, men også hvilken betydning det havde.
Tina kæmpede sin egen kamp mod kræften, og det var igennem hendes kamp, jeg fik inspirationen til Stay Strong hjertet.
> Læs hele Tinas historie HER

NÅR ORD IKKE SLÅR TIL

Vi vil gerne hjælpe og gerne være der for de personer, vi holder af, især i svære situationer, men det er netop i disse situationer ofte svært at finde de rette ord. Ord der beskriver, at vi er der for dem og at de skal fortsætte kampen og være stærke.
Det var netop ordene Stay Strong der blev indgraveret i Tinas sølvhjerte. Blot to ord…… men med større betydning end en hel sætning ville kunne udtrykke.

EN NY REJSE ENDER – EN NY REJSE BEGYNDER

Jeg besøgte Tina på sygehuset, hvor hun fik hjertet som vedhæng i en lædersnor – hun var meget rørt og taknemlig. Tina tabte desværre kampen mod kræften 14 dage efter mit besøg. Tinas rejse endte den 27. februar 2012 og jeg indså, at min rejse mod noget nyt og meget følelsesbetinget nu var begyndt.

 

Hvilken følelse er større end følelsen af at give, når behovet er størst. At se taknemlighed og glæde for det man har tænkt og givet.
Jeg er taknemlig for at kunne glæde andre med dette stærke budskab

Karin Judith
Stay Strong

?
?

Stay Strong bruger cookies

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold samt til, at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med annonceringspartnere og analysepartnere.